Başkan Taban Tıp Bayramında Hekimleri Unutmadı
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve parti yöneticileri ile birlikte İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret etti.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve parti yöneticileri ile birlikte İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret etti.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 14 Mart Tıp Bayramında İnegöl’ün hekimlerini unutmadı. Başkan Taban, Perşembe günü beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret ederek hekimlerin ve sağlık çalışanlarının gününü kutladı.
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KARANFİL HEDİYE EDİLDİ
İnegöl Devlet Hastanesinde Başhekim Hayrettin Göçmen ile hastane yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Taban ve beraberindeki heyet, hastanedeki hekimleri tek tek dolaşarak Tıp Bayramını kutladı. Sağlık çalışanlarına karanfil hediye edildi.
Bursa,İnegöl Belediyesi
belediye365.com
İnegölspor Başkanı Ademoğlu: “yakışan bir inegölspor izletmek için mücadele ediyoruz”
Bursa Hayvanat Bahçesi’nde yavru kaplan heyecanı
Bursa’da ‘Arabasız bir gün, hareketli bir kent’
İnegöl’de Belediye Hizmetlerine E-Devlet Kolaylığı: Yarım Milyon İşlem Gerçekleştirildi
İnegöl’de Dünya Temizlik Günü İçin Temizlik Seferberliği Başlatıldı
Saadet Partisi’nden Cerrah Mahallesi’ndeki okul yetersizliğine çağrı
-
BIST 100
13337,69%0,40
-
DOLAR
48,79% 0,06
-
EURO
55,98% -0,10
-
GRAM ALTIN
6825,48% -0,58
-
Ç. ALTIN
10826,04% -0,90


