17.06.2026 16:12:00 0
Başkan Taban Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeliyle Buluştu

Başkan Taban Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeliyle Buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, temizlik işleri şantiyesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bir araya geldi. Sabah çorbası ikram edilen organizasyonda, personellerle istişareler yapıldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, temizlik işleri şantiyesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bir araya geldi. Sabah çorbası ikram edilen organizasyonda, personellerle istişareler yapıldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban belirli aralıklarla gerçekleştirdiği personel buluşmaları kapsamında bu sabah Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bir araya geldi. Temizlik işleri şantiyesinde yapılan organizasyonda personellere çorba ikramı gerçekleştirilirken, çalışmalara ilişkin de istişareler yapıldı.

SAHADA VERDİĞİNİZ EMEK ÇOK KIYMETLİ

Belediye Başkan Yardımcısı Melih Ateş, Temizlik İşleri Müdürü Bilal Aktürk ve müdürlük şeflerinin de yer aldığı organizasyonda çalışanlarla hem birebir sohbet edip istişareler yapan Başkan Taban, aynı zamanda bir selamlama konuşması da yaptı. Taban, personellere yönelik konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün hep birlikte bir araya gelelim, sizleri ziyaret edelim, biraz size moral de verelim istedim. Dışarıda verdiğiniz emeği, gösterdiğiniz çabayı görüyoruz arkadaşlar. Çevre temiz kalsın diye yaptıklarınızı biliyoruz. Yaptığınız bu çalışmalar çok kıymetli. Sizlerin sahada gördükleriniz ve bizlere bildirdikleriniz de çok kıymetli.”

“Bizim toplumumuz, bizim milletimiz evini kirletmez. Aslında dışarıda da beklediğimiz, olması gereken bu. Biz mücadelemizi yapmaya devam edeceğiz. Sizlerle birlik bu şehri her zaman temiz tutmak için çalışacağız. Bizim safımız doğru saf. Doğru adımlar atarak bu noktada Türkiye’ye de örnek olacağımızı düşünüyorum. İnegöl’deki bu yoğun mücadelemizin tüm Türkiye’de karşılık bulacağını, vatandaşlarımızın bunu anlayacağını, kirletmeyen tarafta olacaklarını biliyorum. Benim çalışma arkadaşlarım bu gayreti ortaya koyuyorsa, vatandaşlarım da koyar diye ümit ediyorum. Ben sizlere işlerinizde de kolaylıklar diliyorum.”

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Başkan Taban Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeliyle Buluştu

İnegöl Belediyesi TSM Korosundan Unutulmaz Konser

Gastro İnegöl’de “Ayın Mutfağı” Etkinliği Başlıyor

Doğa Kolejinden YKS’ye Günler Kala Öğrencilere ve Ailelere Altın Değerinde Tavsiyeler

Büyükşehir'den katı atık yönetimi için önemli adım

İnegöl'ün yeni kaymakamı Ayhan Akpay kimdir?

  • BIST 100

    18042,49%-0,29
  • DOLAR

    46,31% 0,06
  • EURO

    53,87% 0,18
  • GRAM ALTIN

    6464,92% 0,29
  • Ç. ALTIN

    10469,58% -0,32