GÜNDEM 2.12.2025 17:06:00 0
Ayhan

Ayhan'dan istikrar ve tecrübe vurgusu

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası (İNMOB) Başkanı Özcan Ayhan, 11 Ocak 2026 Pazar günü gerçekleştirilecek olan oda seçimleri öncesinde esnaf camiasına yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu.

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası (İNMOB) Başkanı Özcan Ayhan, 11 Ocak 2026 Pazar günü gerçekleştirilecek olan oda seçimleri öncesinde esnaf camiasına yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu.
DEMOKRATİK SÜREÇ HAYIRLI SONUÇLAR GETİRSİN
Dört yılda bir yenilenen bu demokratik sürecin sadece Oda üyeleri için değil, tüm bölge için hayırlı sonuçlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Ayhan, şunları kaydetti:
“11 Ocak 2026 Pazar günü saat 11.00’de Deluxe Balo Salonunda İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası seçimlerini gerçekleştireceğiz. Seçimlerin öncelikle tüm esnaf teşkilatlarımıza, İnegöl’ümüze, Bursa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
İSTİKRAR VE FAYDA ODAKLI VİZYON
Açıklamasında birlik, dayanışma ve istikrar vurgusu yapan Ayhan, özellikle odaya en yüksek faydayı sağlayacak, birikimli ve tecrübeli isimlerin yönetime gelmesinin kritik önemine işaret etti. Bu ifadelerle, mevcut yönetimin tecrübesine ve odanın geleceği için çizdiği vizyona dikkat çekti.
Başkan Ayhan, üyelerin sağduyusuna güvendiğini belirterek, "Üyelerimiz, geçmiş çalışmaları ve geleceğe yönelik projeleri titizlikle değerlendirecektir. Bu süreçte, Odamıza en fazla fayda sağlayacak, birikimiyle ve vizyonuyla hizmete devam edecek isimlerin göreve gelmesini gönülden arzu ediyorum. Hak edenlerin seçilmesini diliyorum. Üyelerimizin sağduyusu, esnaf teşkilatlarına yakışır bir sonuca vesile olacaktır.” ifadelerini kullandı.
SAYGI ÇERÇEVESİNDE BİR SEÇİM TEMENNİSİ
Başkan Ayhan, seçim sürecinin, İnegöl esnafının temsil ettiği ciddiyetine, duruşuna uygun, saygı çerçevesinde ve ağzından çıkan sözlere yakışır şekilde ilerlemesi gerektiğini vurguladı.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Başkan Bozbey: Paylaşma duygusunu artırıyoruz

Doğa Koleji, 27 Bin Öğrenciyi Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Buluşturdu

İnegöl Bursa yolunda Gölbaşı mevkiinde trafik kazası

Bursa İnegöl'de 76 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu

Başkan Bozbey'den sağlık çalışanlarına ziyaret

Büyükşehir personeline 'kaliteli uyku’ semineri

  • BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,19% -0,05
  • EURO

    50,58% 0,24
  • GRAM ALTIN

    7126,53% -0,12
  • Ç. ALTIN

    11571,81% 0,00