11.04.2025 12:37:00 0
AKOM

AKOM'da muhtarlarla iş birliği toplantısı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı, yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından olan muhtarlarla bir araya gelerek afet öncesi alınabilecek önlemler, mahalle afet konteynerlerinin kullanımı ve mahalle afet

Bursa Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı, yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından olan muhtarlarla bir araya gelerek afet öncesi alınabilecek önlemler, mahalle afet konteynerlerinin kullanımı ve mahalle afet gönüllülüğü gibi konularda istişarelerde bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda hizmete açtığı Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Afet İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen muhtarlarla istişare toplantısına ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in kentte güç birliğine büyük önem verdiğini hatırlatan Afet İşleri Dairesi Başkanı Fatih Işık, kentteki tüm mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeyi hedeflediklerini söyledi. Mahallelerdeki afet ve diğer acil durumlarla ilgili ihtiyaçları doğrudan muhtarlarla görüşerek tespit ettiklerini anlatan Işık, afet öncesi çalışmaları muhtarlarla koordine olarak yürüteceklerini belirtti.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Ceren Güner Moghaddam “Öğretimde Hikayeleştirmenin” Sırlarını İnegöl’de Anlattı

2. Uluslararası İnegöl Şehir Araştırmaları Sempozyumu İçin Hazırlıklar Başladı

AKOM'da muhtarlarla iş birliği toplantısı

Büyükşehir’den ‘Otizm Farkındalık Paneli’

Çilek’ten üniversite-sanayi iş birliğine örnek katkı

Modef Fuarı 15 Nisan'da kapılarını açıyor

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    37,90% 0,30
  • EURO

    42,94% 1,61
  • GRAM ALTIN

    3957,95% 2,25
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67