GÜNDEM 7.02.2023 16:23:00 0
AFAD depremzedelere yardım için SMS kampanyası başlattı

AFAD depremzedelere yardım için SMS kampanyası başlattı

AFAD, Kahraman Pazarcık'ta meydana gelen depremden etkilenenlerin acil ihtiyaçlarının karşılanması çalışmalarına destek olmak isteyenlerin bağış yapabileceğini duyurdu.

AFAD, depremden etkilenen illerde yürütülen çalışmalara destek vermek isteyen vatandaşların talebi üzerine bir açıklama yaptı.

AFAD tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada yardımda bulunmak isteyen vatandaşların SMS ya da banka hesabı vasıtasıyla bağışta bulunabilecekleri bildirildi.

Duyuruda "DEPREM" yazarak 1866'ya SMS göndererek 20 TL bağışta bulunulabileceği belirtilirken daha yüksek bağışta bulunmak isteyenler için de kurumun banka hesaplarının IBAN'ları verildi.

AFAD bağışın nasıl yapılacağını; "Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlarımız, "DEPREM" yazarak 1866'ya SMS gönderebilecek (01 Ocak 2023 tarihi itibariyle SMS bedeli: 20 TL'dir) ya da aşağıda yer alan hesap numaraları üzerinden bağış yapabilecektir. EFT ile yardım yapılırken Alıcı Adı kısmına T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yazılması gerekmektedir." sözleriyle açıkladı.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa'nın asırlık lezzetleri aynı sofrada buluştu

İnegöl Belediyesi Vezneleri Bayram Tatilinde Açık Olacak

İTSO’dan AB Projesi Kapsamında Milano Temasları

İTSO Meclis Başkanı Kenan Kender: “İnegöl’ümüzü En Güzel Şekilde Tanıttık”

İnegöl Belediyesi’nden İshak Paşa’yı Anma Programına Davet

Bursa Büyükşehir Belediyespor'da yeni dönem

  • BIST 100

    17188,13%4,69
  • DOLAR

    45,74% 0,34
  • EURO

    53,07% -0,15
  • GRAM ALTIN

    6645,26% -0,19
  • Ç. ALTIN

    10609,64% 0,36