Spor 6.10.2025 11:51:00 0
 İsmail Güldüren

İsmail Güldüren'den maç değerlendirmesi

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, deplasmanda Sincan Belediyesi Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, deplasmanda Sincan Belediyesi Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörün Maç Değerlendirmesi

İsmail Güldüren, maçta yaşadıkları şanssız anlara dikkat çekerek, takımının mücadelesinden memnun olduğunu ancak skor üretmekte zorlandıklarını belirtti:

Kaçan Goller ve Şanssızlık: Maçın hemen başında, 2. dakikada karşı karşıya bir golü kaçırdıklarını ve 10. dakikada topun direkten döndüğünü vurguladı.

Kırılma Anı: 22. dakikada kendi kalelerine attıkları golün İnegölspor adına bir kırılma anı olacağını ifade etti.

Mücadeleden Memnuniyet: Takımın performansı hakkında "Biz oyunumuzdan son derece memnunuz" dedi ve oyuncuların toplandıkları günden bu yana özveriyle çalıştıklarını ve mücadele ettiklerini dile getirdi.

Skor ve Kalite Vurgusu: Lige iyi takımlarla oynayarak başladıklarını (7. haftaya kadar 1. ve 5. sıradaki takımlarla oynadıklarını) belirterek, "Maç kazanmak için bazen kaliteli ayaklar gerekiyor ve girdiğiniz pozisyonları gole çevirmeniz gerekiyor" yorumunu yaptı.

Güldüren, genel olarak takımın konsantrasyon, mücadele ve çalışmasından çok memnun olduklarını, kendilerine hep iyi sinyaller verdiklerini ekledi. Önümüzdeki süreçte iyilerini daha iyiye çıkarıp, hatalarını düzelterek daha iyi skorlar alacaklarına inandığını belirterek sözlerini tamamladı.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Özel gereksinimli bireylere hayati destek

Adalet bakanı Akın Gürlek Abdülhamid han derneğinin onur konuğu oldu

Kardeş şehir Saraybosna'da Ramazan buluşması

Sanayi Bölgesinde Otopark Alanları Artıyor

Mehmet Kurşunoğlu vefat etti

İnegöl Tübitak Bilim Kamplarına Ev Sahipliği Yapacak

  • BIST 100

    16193,56%0,17
  • DOLAR

    44,08% 0,03
  • EURO

    51,12% 0,26
  • GRAM ALTIN

    7338,23% 0,03
  • Ç. ALTIN

    11826,62% 0,00