İnegöl'de yeni personellere oryantasyon
Bursa'da İnegöl Belediyesi’nde 3 ayrı müdürlükte göreve başlayan 31 personele oryantasyon eğitimi verildi.
Bursa'da İnegöl Belediyesi’nde göreve yeni başlayan personeller İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü organizasyonuyla oryantasyon eğitimine alındı.
Fen İşleri Müdürlüğünde 9, Gençlik ve Spor Müdürlüğünde 1 ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde 21 olmak üzere toplam 31 personele düzenlenen eğitimde kurumun temel görev sorumlulukları anlatıldı.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün gerçekleştirdiği eğitimde temel görev sorumlulukların yanı sıra kurumun; idari yapısı, prensip ve politikaları, amaç ve hedefleri gibi hususlarda da kısa bir oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. Bunun yanında iş güvenliğinin önemli olduğu hatırlatmaları yapıldı.
Hayrat Yardım’dan İnegöl’de Mevlit Kandili İkramı!
Cerrah’ta Veysel Karani Caddesine Sathi Kaplama Yapıldı
Büyükşehir Orhangazi’de altyapıyı yeniliyor
İnegöl Belediyesi’nin Helva Geleneği Mevlid Kandilinde De Devam Etti
Yeni Parti'den çifte ziyaret
Büyükşehir Nilüfer’de Dumlupınar Caddesi’ni yeniledi
-
BIST 100
18237,40%-0,29
-
DOLAR
48,07% 0,03
-
EURO
56,14% 0,13
-
GRAM ALTIN
7201,82% 0,17
-
Ç. ALTIN
11392,54% -0,75

