Tarih: 27.07.2019 13:21

UZMAN 16 SÜRÜCÜ KURSU AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Özel Uzman 16 sürücü kursu,  Müfide Karaduman, Onur Karaduman, Mustafa Kurtgöz ortaklığında  Cuma Mahallesi Kasım Efendi Caddesi üzerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa İnegöl kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, siyasi parti başkanları temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılış öncesi bir konuşma yapan İşyerinin ortaklarından Onur Karaduman, kendilerini yalnız bırakmayan İnegöl protokolüne ve misafirlere teşekkür ederek; “Sürücü kursumuz sürücü adaylarının ihtiyacı olan eğitim hizmetlerini en kaliteli bir şekilde sunmaktadır. Açılışından kısa bir süre sonra sınava giren sürücü kursu adaylarımız ehliyet almaya hak kazanmışlardır. Bu başarıda çağdaş eğitim anlayışımız ile uzman kadromuzun doğru bir başlangıç yaptığının göstergesidir. Elde ettiğimiz bu büyük başarıyı devam ettirebilmek için sürekli çalışacağız. Uluslararası kabul görmüş standartları uygulayan bir kurum olabilmek için tüm bilgi ve tecrübeleri kullanacağız. Öncelikli amacımız; Trafik bilinci yüksek sürücüler yetiştirmenin yanı sıra trafik ahlakına sahip, ahlaklı, saygılı ve trafik kurallarına uyan sürücüler yetiştirmektir. Eğitim, kalite, dürüstlük konularında öncü olmayı hedefler. Bu kuruluşumuzun açılış sebebi ile burada bulunan sayın protokolümüze ve siz değerli misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, açılan kursla birlikte İnegöl'deki sürücü kursu sayısının 12 olduğunu ifade ederek; “Ehliyet almak için ilçemizde sınava giren öğrenci sayımız yaklaşık bin, buda demek oluyor ki; Sürücü kurslarımız kendi aralarında rekabet ederek hizmet vereceklerdir. Yine bizim müdürlüğümüze bağlı özel eğitim kurumlarımıza baktığımız zaman da bu sayı yüzün üzerine çıktı. Resmi ve özel kurumlarımız iki yüzün üzerine çıktı. Bunlar hem resmi hem özel kurumlarımız olarak, hem öğrencilerimize hem de diğer vatandaşlarımıza kendi verdiği eğitim nispetinde hizmet etmektedirler. Bizde istiyoruz ki özel eğitim kurslarımız, kurumlarımız, mevzuat çerçevesinde herhangi bir sıkıntı oluşturmaksızın insanlarımıza kaliteli eğitim versin, hizmet versin, bizde Müdürlük olarak elimizden gelen desteği, katkıyı şimdiye kadar olduğu bütün kurumlarımıza sağladığımız gibi bundan sonrada sağlayacağız . Bu yeni kurumumuzun öğrencilerine, öğretmenlerine, sahiplerine, ilçemize, buradan istifade edecek, buraya gelip belgelerini alacak insanlarımıza hayırlı olsun diyorum.” Dedi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turgay Yel ise şunları söyledi; “İlçemizin en büyük sıkıntılarından biri olan kalifiye elaman sıkıntısı, sanayide olsun, ticarette olsun kalifiye elamanımız pek yok ama bunlara ek olarak ne mutlu bizlere ki, bu tür açılışlara, bu tür iş yerlerine, ek olarak yapılan kurslar bizlerin kalifiye elaman yetiştirmemize sebep oluyor. Açılışını yapacağımız iş yerinin İlçemize, Ülkemize değerli şoför ler yetiştirmesini temenni ediyorum. En büyük  arzum buradan mezun olan şoför kardeşlerimizin, önce yayalara sonra meslektaşlarına saygılı olmalarını diliyorum.” İfadelerini kullandı.
Daha sonra İTSO başkanı Yavuz Uğurdağ ve İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’de kısa birer selamlama konuşması yaptı.
Konuşmaların ardından yapılan dualar ile kurdele kesimine geçildi.



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —