POLİTİKA 7.03.2022 11:28:00 0
Vatandaşın hevesi kursağında kaldı

Vatandaşın hevesi kursağında kaldı

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İlhan Baykan, İnegöl’e yapılacak olan millet bahçesi projesini hatırlatarak, vatandaşın konunun akıbetini merak ettiğini ifade etti.

Baykan yapmış olduğu açıklamada; “Reklamını gayet güzel yaptığınız, sponsorlarına bile teşekkür ettiğiniz projenin akıbeti ne oldu. Neden hâlâ başlamadı?” dedi. Baykan’ın açıklaması şu şekilde;

VATANDAŞIN HEVESİ KURSAĞINDA KALDI

“Kıymetli İnegöllü hemşerilerim değerli basın mensuplarımız. İnegöl’ümüz için önemli ve gerekli proje olan ‘Millet Bahçesi projesinin akıbetiyle alakalı kamuoyunda ciddi belirsizlik var. Bu basın açıklamamızda,  günlerce müjde haberleriyle gündemde tutulan bu projenin yapımına neden başlanmadığını sormak istiyorum. Öncelikle Millet Bahçesi projesinden biraz bahsedelim. Malumunuz Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, bu konuyu ‘müjde’ olarak İnegöllülere duyurmuştu. Tabi ki İnegöl’de en çok konuşulan sorunlardan biri de ‘sosyal donatı alanı eksikliği’ olduğu için vatandaşlar bu müjdeye çok sevinmişti ama gelinen süreçte sanki hevesleri kursaklarında kaldı.  Oysaki Vekil Gürel,  Millet Bahçesi için tescil ve tahsil işlemlerinin tamamlandığını ve son aşamaya gelindiğini duyurmuştu.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından koordine edilen çalışmaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da onay verdiği bizlere basın açıklamaları aracılığıyla iletilmişti.”

REKLAMINI GÜZEL YAPTINIZ YAPIMINA NEDEN BAŞLAMADINIZ?

“Bahçenin yapımında katkısı olacak sponsorlara bile teşekkürler edilmişti.  Yani özetle İnegöllüler, reklamını bu denli güzel yaptığınız projenin artık sonuca ermesini bekliyor? Buradan şehri yöneten paydaşlara çağrı yapmak istiyoruz. İnegöl’ümüzün gerçekten nefes alacak alanlara ihtiyacı var. İnegöl’ümüzün ikinci bir kültür park örneğine ihtiyacı var. Bundan dolayı da, yapım aşamasına kadar gelmiş bir proje halen daha niye başlamamaktadır?”

PROJE İNEGÖL’E KAZANDIRILSIN

“Şehrimizi yöneten iktidar partisinin mensubu yöneticilerimiz ellerini taşın altına koysun. Eğer gerçekten anlattıkları gibi proje son hale geldiyse de proje İnegöl’e kazandırılsın. Bizler de bir muhalefet partisi olarak yapılan bu güzel hizmeti alkışlayalım. Vatandaşlarımızın ve İnegöl’ümüzün menfaatlerine olan her şeyi alkışladığımız gibi.”


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00