POLİTİKA 6.04.2022 17:06:00 0
Sedat Kızılcıklı Deva Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı oldu

Sedat Kızılcıklı Deva Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı oldu

Sedat Kızılcıklı Deva Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı oldu Eski Bursa Milletvekillerinden olan Sedat Kızılcıklı, kurucusu Ali Babacan’ın olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA) Teşkilat Başkan Yardımcılığı’na getirildi.

Sedat Kızılcıklı Deva Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı oldu Eski Bursa Milletvekillerinden olan Sedat Kızılcıklı, kurucusu Ali Babacan’ın olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA) Teşkilat Başkan Yardımcılığı’na getirildi. Eski bakan ve eski Hatay Milletvekillerinden olan Sadullah Ergin, kurucusu olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA) Teşkilat Başkanlığı’na getirilmişti. Sedat Kızılcıklı, Deva Partisi Teşkilat Başkanı olan Sadullah Ergin’in Yardımcılığına getirildi. Sedat Kızılcıklı Deva Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı oldu

Eski Bursa Milletvekillerinden olan Sedat Kızılcıklı, kurucusu Ali Babacan’ın olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA) Teşkilat Başkan Yardımcılığı’na getirildi.

Sedat Kızılcıklı Kimdir ?

Sedat Kızılcıklı Deva Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı oldu 12 Haziran 1967’de Bursa İnegöl’de doğdu. Babasının adı Hikmet, annesinin adı Münevver’dir.  
Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Serbest muhasebeci olarak çalıştı. Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda Basın Yayın Komisyon Üyeliği ve TÜRMOB Delegeliği yaptı. İnegöl Gençlergücü, Kurtuluşspor, Karadeniz Güvenspor Kulüplerinde yöneticilik, Gençlergücü Spor Kulübü Başkanlığı görevlerini yürüttü.
Bursaspor Kongre Üyesi oldu. Süper Kanal TV’de ve Gençses FM Radyosu’nda program yapımcılığı yaptı ve bazı yerel gazetelere yazılar yazdı. 22. ve 23. Dönem Bursa Milletvekili. Kızılcıklı, evli ve 2 çocuk babasıdır. Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İhtisas Komisyonlarından biri olan Plan Bütçe Komisyonu üyeliğine seçilmişti.  Sedat Kızılcıklı Deva Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı oldu 
Sedat Kızılcıklı’nın Deva Partisine katılması başta İnegöl olmak üzere Bursa’da sevinçle karşılandı. Sedat Kızılcıklı, Bursa’nın en kaliteli, en çalışkan ve en dürüst Milletvekili olarak biliniyor. Bugün rozetini bizzat Ali Babacan’ın takmasıyla Deva Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı olan Sedat Kızılcıklı, ”Deva’nın gücüne güç katacağı” olarak nitelendirildi.


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

Korkmaz ailesinin acı günü

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

Yangın Kontrol Altına Alındı

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22