Spor 3.09.2021 15:03:00 0
Protokolden İnegölspor’a ziyaret

Protokolden İnegölspor’a ziyaret

İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ile İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Maden, deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan ekibimizi ziyaret ederek baklava

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi: “Bugün değerli Kaymakamım, İTSO Başkanım, Emniyet Müdürüm ve Jandarma Komutanımız Ankaraspor maçı öncesi moral ziyaretinde bulundular. Kendilerine şahsım ve yönetimim adına ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.”

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise “Yeni sezonumuz başta sizlere sonra İnegölspor’a hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza, bela, sakatlık göstermesin inşallah. Tabi her başlangıç bir heyecan, her başlangıç yeni bir hedef, her başlangıç bir ümit. İnegölspor’unda hedefleri hiçbir zaman bitmez. İnşallah bu senede sizlerle birlikte başta başkanımız ve yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve şehir olarak bir olarak, beraber olarak yeni sezona inşallah başlayacağız. Bizlerde burada yöneticilik yaptık. Bu işin zorluklarını hem sporcu açısından hem de yönetici açısından biliyoruz. İnşallah sizlerde kenetlenip, birlikte sahanın içerisinde mücadele etmeye devam ettiğiniz müddetçe başarının geleceğine bizler inanıyoruz. Bahtınız ve yolunuz açık olsun. Yeni sezonunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan İlçe Kaymakamı Eren Arslan “Hepinize 2021-2022 futbol sezonunun hayırlı uğurlu olmasını, başarılı geçmesini, inşallah sakatlık olmadan ligi sağlıkla bitirmenizi öncelikle temenni ediyorum. Futbol ülkemizin en sevilen branşlarından birisi. Ben İnegöl’e geldiğimden beri İnegöl’de futbola olan tutkunun, İnegöl’den yetişen futbolcuların, bu sahalardan yetişen sonra çok üst liglerde oynayan futbolcuların olduğunu öğrendim. Buradaki futbol tutkusu hakikatten başka. İnegölspor’da inşallah bu sene oluşturulan bu güzel kadroyla iyi bir mücadeleyle temennimiz en üstte bitirmesi ve üst lige çıkması. Ancak futbolda her türlü sonuç yaşanabiliyor. Önemli olan spordaki dostluğun, kardeşliğin, rekabetin, seyir zevkinin bütün şehre geçmesi, birlik ve beraberliği oluşturması. Şehrin o birliğinin beraber olmasının ve aslında başka sahalarda İnegöl’ün göstermiş olduğu başarıyı ve atılımı yeşil sahalarda futbol takımımızla da yaşamak hepimizin dileği. İnşallah gönlümüze ve gönlünüze göre olur. İnşallah her vurduğunuz gol olsun. Kalemizde kapalı olsun. Başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin. ilk maçımız Ankaraspor deplasmanında. Başarılı sonuç alacağınıza inanıyoruz. Biz yönetimin belirlemiş olduğu primin üstüne artı bin lira daha verip inşallah sizin başarınıza katkı vermek istiyoruz. O maçı alıp geleceğinize inancımı tam. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

Korkmaz ailesinin acı günü

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

Yangın Kontrol Altına Alındı

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22