Spor 10.08.2022 18:23:00 0
OSB başkanı Zeki Şahin

OSB başkanı Zeki Şahin'den inegölspor’a destek

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, As Başkanımız Rıdvan Kocaağa ile Hukuki İşler ve Şirketleşme Sorumlusu Burak Gönül, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin'e kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür ziy

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, As Başkanımız Rıdvan Kocaağa ile Hukuki İşler ve Şirketleşme Sorumlusu Burak Gönül, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin'e kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, kulübümüze desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Zeki Şahin olmak üzere tüm OSB yöneticilerine teşekkür ederek, “OSB Başkanımız Zeki Şahin ile yönetim kurulu üyeleri her sezon kulübümüze ciddi manada destek veriyor. Bu senede sağ olsunlar desteklerini bizlerden esirgemediler. Şahsım ve yönetim kurulum adına kendilerine çok teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin ise İnegölspor’umuza başarılar dileyerek, “İnegölspor hepimizin takımı. Bu manada bizlerde üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Bu sene güzel bir yönetim kurulu oluşturulmuş. İnşallah yıllardır özlemle beklediğimiz 1.Lige çıkarız. Bizler geçmişte olduğu gibi her zaman İnegölspor’umuzun yanındayız.”dedi.


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Yarım asırlık dernek tek adayla kongreye gidiyor

Saadet Partisi Adayı Hasan Eroğlu çalışmalarına hız verdi

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

Merkez Parkın 200 Araçlık Otoparkı Hizmete Girdi

Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

  • BIST 100

    9123,42%0,48
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    35,01% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2324,07% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3919,16% 1,97