GÜNDEM 9.10.2021 17:22:00 0
Kıran Mahallesinde Yollar Yenileniyor

Kıran Mahallesinde Yollar Yenileniyor

Alt yapı çalışmaları tamamlanan Kıran Mahallesinde bozulan yollar parke taşıyla kaplanıyor. 5 sokakta 3000 m2 parke taş kaplama çalışması sürüyor.

İnegöl Belediyesi, kırsal mahallelerde yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda altyapı çalışmaları tamamlanan Kıran Mahallesinde parke taş kaplama çalışması başlatıldı. 5 sokakta toplam 3000 m2 parke taşı uygulanacak Kıran’da çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.

Devam eden çalışmaları Belediye Başkanı Alper Taban da beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. Burada bir açıklama da yapan Başkan Taban, “Bugün hem Cuma namazı vesilesiyle vatandaşlarımızla bir araya geldik, kendilerine selam verdik hem de Kıran Mahallemizde devam eden çalışmalarımızı yerinde görelim istedik. Burada daha önce Büyükşehir Belediyemizin kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarını tamamlamasının ardından, altyapı çalışmaları sırasında deforme olan yollarda biz de parke taş uygulamasını başlattık. Kazılar esnasında ister istemez yollar deforme olur ve konfor etkileniyor. Çalışmanın bitmesiyle bizler de eksikleri gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu tamamlandığında Kıran Mahallemizin önemli eksiklerinden biri daha giderilmiş olacak. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl Mobilya Sektörünün Gurur Gecesi: "İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" Düzenlendi

Saadet Partisinden İnegöl ve Büyükşehir belediyesine çağrı

Kermesten 590.000 TL Gelir Elde Edildi!

Bursa'da 'Tarımda İnegöl Modeli' ile kırsal kalkınmaya tam destek

Bursa İnegöl'de kesintisiz ulaşım için Büyükşehir'den yoğun mesai

İnegöl'de 'Komşu Köyün Delisi' biletleri ücretsiz satışta

  • BIST 100

    10467,20%-0,16
  • DOLAR

    41,92% -0,05
  • EURO

    48,71% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5573,60% -5,14
  • Ç. ALTIN

    9712,10% -1,50