Spor 1.09.2021 12:53:00 0
İnegöllü Sporcular Milli Takımda Tarih Yazdı

İnegöllü Sporcular Milli Takımda Tarih Yazdı

İnegöl Belediyespor Oryantiring Takımı sporcuları Hilal Oruç, Sudenaz Külah ve Semanur Özdemir, Hırvatistan Zagreb’de gerçekleştirilen Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonasında Milli Takım formasıyla 3’üncülük madalyasını kazand

İnegöl Belediyespor Oryantiring Takımı sporcuları Hilal Oruç, Sudenaz Külah ve Semanur Özdemir, Hırvatistan Zagreb’de gerçekleştirilen Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonasında Milli Takım formasıyla 3’üncülük madalyasını kazandı.

Oryantiring branşında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren İnegöl Belediyespor’un 3 sporcusu, milli takımda da tarih yazmaya devam ediyor. 26-29 Ağustos 2021 tarihlerinde Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde gerçekleştirilen Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonasında, Milli Takımımızı İnegöl Belediyespor sporcuları Hilal Oruç, Sudenaz Külah ve Semanur Özdemir temsil etti.

3 başarılı sporcu, şampiyonada ay yıldızlı formayla ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etti. Sudenaz Külah ve Semanur Özdemir, Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonasını 3’üncülük madalyasıyla tamamladı.

Elde edilen başarı sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Alınan her başarı, bizlere ayrı bir gurur vesilesi. Öncelikle milli takımda bu başarıyı sağlayan sporcularımızın yetişmesinde büyük emekleri olan antrenörümüz Tarık Şeker’i ve özverili çalışmalarının sonucunda dereceyle ülkemize dönen sporcularımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

Bursa Ankara yolunda zincirleme kaza 1 yaralı

MODEF Fuarı 50. Kez Kapılarını Ziyaretçilere Açıyor

İnegöl'de kural ihlali yapanlara anında müdahale

Nisan ayı İnegöl AVM’de dolu dolu geçiyor

Nefes borusuna mama kaçan 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,45% 0,03
  • EURO

    34,62% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2473,39% -0,51
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16