26.11.2021 16:10:00 0
inegöl

inegöl'de durum vahim!!!

İnegöl Belediyesi, şehrin 8 ayrı noktasında yerleştirilen ölçüm cihazlarıyla İnegöl’ün hava kalitesini mercek altına aldı. Cihazların verilerine göre İnegöl’de hava kalitesi alarm veriyor.

Kışın gelmesiyle birlikte İnegöl’de sis ve buna  birde hava kirliliği eklenince ilçenin havası alarm veriyor.  Hamzabey OSB’de, Alanyurt bölgesinde, Huzur Mahallesinde, Yeniceköy Mahallesinde, Metal Sanayide, Ağaç İşleri Sanayiinde ve Kemalpaşa Mahallesi ve Belediye önündeki cihazlardan anlık yapılan ölçümler hiçte iç açıcı değil. Verilere göre İnegöl Merkezdeki hava kalitesi alarm seviyede.  Alanyurt bölgesine kurulan cihazın verileri ise hava kalitesinin kötü olduğu gösteriyor.

Bir başka noktaya kurulan cihazlardan biride Hamzabey OSB'de buradaki hava kalitesi ise Sağlıksız olarak gözlemlendi. Metal sanayi civarındaki cihazın verilerine göre ise hava kalitesi tehlike. Yine bir başka noktaya yerleştirilen cihazlardan biride Kemalpaşa mahallesi buradaki hava kalitesi de maalesef tehlike alarmı veriyor. Yüksek kesime sahip olan Huzur ve Akhisar bölgesinde durum farklı değil. Aynı şekilde buradaki hava kalitesi de tehlikeli.

İnegöl'de dışarıya çıkanlar nefes almakta bile zorlanacak duruma geldi. Yıllardır süren hava kirliğine bir türlü önlem alınamadı ve bu gidişle de alınamayacak gibi.


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

İnegöl'de kaç firma iflas etti kaç kişi konkordato'ya gitti

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde

İnegöl Belediyesi’nde Başkanlık Makamı Çocuklara Verildi

İnegöl’ün Yeni Nöbetçi Kitaphanesi Törenle Hizmete Girdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00