GÜNDEM 11.05.2024 16:01:00 0
İnegöl Muş İlder yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi

İnegöl Muş İlder yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Yılın ilk aylarında yapılan genel kurul ile Başkan Barış Serbest önderliğinde yeni yönetim seçilmişti. Yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yılın ilk aylarında  yapılan  genel kurul ile Başkan Barış Serbest önderliğinde yeni yönetim seçilmişti. Ancak  ramazan ayı ve yerel seçim süreçlerinin yaşanması nedeniyle , tam anlamıyla aktif çalışmalarına başlayamayan dernek , önceki akşam Köfteci Celal adlı restoranda yaptığı toplantı ile , yeni dönem faaliyetlerinin startını verdi. 

Geniş katılımlı toplantıya , önceki dönem dernek başkanı Yunus Açkan ve bir kısım önce ki dönem yöneticileri ,  İnegöl belediyesi Chp Meclis Üyesi Burhan Serbest ve İnegöl Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Ferhat Mengi’de .Sanayi ticaret  odası meclis üyesi  Reis Yurdakul Siyasi katıldı.düşüncesi , toplumsal statüsü ne olursa olsun her kesimden Muşlu hemşehrinin bir araya geldiği toplantı ile derneğin kapsayıcı gücü kamuoyuna bildirildi. 

           
Toplantıda derneğin 2024 yılında yapmayı planladığı faaliyetler belirlendi. Ardından Inegöl ekonomisinin içine düştüğü buhran değerlendirildi. Bu kapsamda sorunlara ve çözümlere ilişkin tespitler yapıldı. 

 İlk etapta , İlçemizin ve Muşlu hemşehrilerimizin sorunlarına yönelik yapılan tespitlerin , yapılacak protokol ziyaretlerinde yöneticilerle paylaşılmasına karar verildi.


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İHH İnegöl Temsilciliği yeni yerinde hizmete açılıyor

İnegöl Belediyesi 2023 Bütçesi Oy Çokluğu İle Kabul Edildi

BUSKİ faaliyetlerine meclis onayı

Bozbey’den Başkan Taban’a Ziyaret

İnegöl Belediyesi Hem Tasarruf Ediyor Hem Doğayı Koruyor

Aybey ailesinin acı günü

  • BIST 100

    10870,75%-0,22
  • DOLAR

    32,17% 0,07
  • EURO

    34,87% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2496,47% -0,25
  • Ç. ALTIN

    4003,07% -0,26