GÜNDEM 10.05.2024 14:39:00 0
İnegöl Belediyesi’nden Anneler Gününe Özel Program

İnegöl Belediyesi’nden Anneler Gününe Özel Program

İnegöl Belediyesi, 12 Mayıs Pazar günü Anneler Gününü özel bir etkinlikle kutlayacak. Uzun Sokak girişinde kurulacak “Çiçek Yapım Atölyesi” ile anneler ve çocukları unutulmaz bir gün yaşayacak.

İnegöl Belediyesi, 12 Mayıs Pazar günü Anneler Gününü özel bir etkinlikle kutlayacak. Uzun Sokak girişinde kurulacak “Çiçek Yapım Atölyesi” ile anneler ve çocukları unutulmaz bir gün yaşayacak.

Belirli gün ve haftalara özel düzenlediği etkinliklerle İnegöl halkına keyifli ve nitelikli zaman geçirme imkanı sunan İnegöl Belediyesi, Anneler Günü için de özel bir hazırlık içerisinde. 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Gününde çocuklar ve annelerinin unutulmaz anlar yaşayacağı “Anne-Çocuk Çiçek Yapım Atölyesi” gerçekleştirilecek.
 

Uzun Sokak girişinde kurulacak stantlarda yapılacak Anneler Günü etkinliğine her yaştan çocuk ve anneleri katılabilecek. 14.00’da başlayacak etkinlik, 17.00’a kadar devam edecek. Oluşturulacak anı fotoğrafı çekinme alanıyla da anneler ve çocukları bu unutulmaz günü ölümsüzleştirme imkanı bulacaklar.
 

BAŞKAN TABAN’DAN DAVET
 

Belediye Başkanı Alper Taban, etkinliğe tüm ilçe halkını davet etti. Başkan Taban, “Gözümüzü hayata açtığımız ilk günden itibaren bizleri sarıp sarmalayan, duasını ilgisini üzerimizden hiç eksik etmeyen tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum. Dünyanın her yerinde, her canlının içinde anne; koruyan, kollayan, bölüşen, fedakâr olandır. Bu yüzden onlar için söylenen tüm güzel sözcükler defalarca söylenebilir. Elinin dokunduğu her şeyi şahesere dönüştüren hayatlarımızın usta mimarlarıdır onlar. Yol göstericilerimiz, hayatı anlamlı kılma sebebimiz, kararlarımıza isabetli yön veren rehberlerimizdirler. Bizler de İnegöl Belediyesi olarak çocuklarımızın kıymetli annelerine kendi elleriyle hediyelerini hazırlamalarına imkan sağlayacak bir etkinlik planladık. Pazar günü 14.00-17.00 arasında Uzun Sokak girişinde yapılacak etkinliğe tüm ilçe halkımıza davet ediyorum” dedi.


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis üyeliği seçimi yapıldı

19 Mayıs coşkusu hiç bitmeyecek

İnegöl Kolonyası Kampanyasına Büyük Onur

İ'm design 10. Kez tasarım öğrencileri ile buluştu

İnegö'ü yasa boğan haber!

Togo Style, NewYork ICFF 2024 Fuarında İnegöl'ü Temsil Ediyor

  • BIST 100

    10733,4%0,84
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,04% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2528,09% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4041,18% 0,93