GÜNDEM 21.10.2021 13:11:00 0

'En iyi narkotik polisi anne'

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğünün uyuşturucu kullanımını ve ticaretini önlemeye yönelik çalışmaları devam ediyor. İnegöl'de Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik polisi vatandaşlara En İyi Na

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'En iyi narkotik polisi anne' projesi kapsamında Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri inegöl'de atandaşlara En İyi Narkotik Polisi Anne projesi tanıtılarak, konu ile ilgili broşür verdiler.

Sanikonukoğlu cami yanında stand açan ekipleri İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ve Emniyet Müdürü Erdoğan Baytemir ziyaret ederek bilgiler aldılar.

Daha sonra konuyla ilgili açıklama yapan İnegöl Kaymakamı Eren Arslan şunları söyledi. Narkotik polisi anne projesini arkadaşlarımız burada farkındalığına yönelil için Stant açarak burada tanıtımını gerçekleştiriyorlar. Bildiğiniz gibi son yıllarda yapılan araştırmalarda uyuşturucu madde bağımlılığında %90 oranında bunu kullanmalarının özellikle aile bireylerine baktığımızda annelerinin ev hanımı olduğu az önce arkadaşlarımızın da belirttiği gibi bir çocuğun üzerindeki olumsuz davranışları farkındalığı ilk önce fark edecek kişi annedir bu bilgiden yola çıkarak bu proje hazırlandı çok etkin bir şekilde uygulanıyor. İlçemize de görevlendirdiğimiz büromuz arkadaşlarımız  yoğun bir çalışma yapıyorlar yine yapılan araştırmalarda uyuşturucu madde tüketiminin kullanım alanının %47 oranında çoğunlukla kendi konutları evleri olduğu buda tespit edilmiş. Bu noktada hareketle Eldeki gözlemlerimiz eldeki verilerimiz bizim için çok önemli bu konuda mücadelemizde. Bu anlamda bu farkındalığı bilgilendirmeyi bilinçlendirmeyi vatandaşlarımıza yönelik yapıyoruz. Her zaman söylüyordiğimiz gibi hem ülkemizde hem ilçemizde bu illetten gençlerimizi geleceğimizi nesillerimizi korumak için can siper hane Yedi gün 24 saat demeden mücadele etmeye devam ediyoruz. Yine basın mensuplarının da kamuoyunu bilgilendirmek açısında destekleri bizim için çok önemli. İnşallah ülkemizi geleceğimizi kurtaracağız koruyacağız geleceğimiz daha sağlıklı olacaktır.


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,20
  • EURO

    34,91% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2435,49% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04