GÜNDEM 14.01.2022 18:40:00 0
Döğenci kuyumculuk dualarla hizmete açıldı

Döğenci kuyumculuk dualarla hizmete açıldı

Döğenci Kuyumculuk İnegöl sarraflar çarşısında düzenlen törenle açıldı. Mehterli açılış programına İnegöllüler yoğun ilgi gösterirken İnegöl protokollüde açılışa katıldı.

İnegöl'de her gün değişik sektörlerde yeni işyerleri açılmaya devam ediyor. Bunlardan biride Döğenci Kuyumculuk oldu. Sarraf çarsında açılan işyerinin açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Açılışa Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi İnegöl Tarihi Mehteri mini bir konser verdi.  Mehteri gören İnegöllüler o anları ilgiyle izleyerek bol bol görüntü ve fotoğraf çektirdi.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Alper Taban yeni işyerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi. Kendilerini cesaretlerinden dolayı kutluyorum Ticarette kar ve zar açıktır malumunuz ikisinde talip olarak işe başlıyorlar ama Rabbim inşallah bereketlendirsin. Tüm İnegöl nüfusuyla ticari potanseliyle rahatlıkla bu işleri kaldıracak düzeyde hayırlı olsun inşallah katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum.

İşyeri ortaklarında Bekir Büber ise açılışa katılan herkese teşekkür ederek şunları söyledi. 21 yıldır bu mesleğin içerisindeyiz Salih Döğenci ve kardeşiyle birlikte bu işyeri aşmış durumundayız 21 yıl sonra kendi işyerimizi açtık. Allah herkse hayırlı işler nasip etsin aynı şekilde de bizlere. Rabbim utandırmasın bundan sonra Döğenci kuyumculuk olarak halkımızın hizmetindeyiz. Çarşıda farklı bir ortam oluşturmak adına İnegöl'ün tarihi Mehter ekibiyle açılışımızı yaptık buda güzel oldu halkımız yoğun ilgi gösterdi. Ben bir kez daha açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Konuşmaların ardından İshakpaşa Cami imamı Mehmet Nuri Memiş tarafından dua edildi. Duanın ardından işyerinin açılışı yapıldı.

 


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

Eroğlu; Ceketimizi koysak kazanırız devri bitti

İnegöllü Tır sürücü Alanya'daki kazada hayatını kaybetti

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02