POLİTİKA 14.03.2022 15:26:00 0
Baykan

Baykan'dan vekil gülere sert eleştiri

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, 2012 yılında İnegöl’e kazandırılması için çaba harcanan Vakıf Üniversitesi’nin Mudanya’ya kazandırılması üzerinden, İnegöllü yerel idarecileri ve Milletvekili Vildan Yılmaz G

İnegöl’e kazandırılması için 2012 yılında yoğun mesai harcanan Vakıf Üniversitesi projesini İnegöllü idarecilerin sahiplenmediğini ve projeyi Mudanya’ya kaptırdıklarını söyleyen Baykan, “Maalesef diğer yatırım ve projelerde olduğu gibi İnegöllü idarecilerimiz yine sınıfta kaldı. Buda yetmezmiş gibi milletvekilimiz Vildan Yılmaz Gürel, Mudanya’daki üniversiteyi ziyaret ederek sosyal medyadan paylaşım yaparak hayırlı olsun teennisinde bulundu. Sayın vekilimizden artık İnegöl’e kazandıracağı projelerin paylaşımlarını bekliyoruz” dedi.
Baykan’ın konu ile alakalı yaptığı açıklama şu şekilde;
DEMEKKİ VEKİLİMİZİN ELİNDEN BAŞKA BİR ŞEY GELMEMİŞ
 “Yaklaşık 10 yıl önce ilçemize kazandırılması konusunda çalışmalar yapılan vakıf üniversitesi kurulması yönündeki çalışmalar maalesef İnegöl’deki yerel idareciler ve Ankara’daki temsilcilerimiz tarafından yeterli takip ve destek bulamayınca hayalde kaldı. Kurulması istenen üniversite Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Mudanya Üniversitesi adıyla Mudanya ilçemizde; sanat ve sosyal bilimler fakültesi, mühendislik, mimarlık ve tasarım fakültesi, sağlık bilimleri fakültesi, lisansüstü eğitim enstitüsü ve meslek yüksekokulundan oluşarak kuruldu. Demek ki Mudanya yerel yöneticileri bizim yöneticilerimizden bu konuyu daha fazla önemseyerek istemiş. Mudanya ve Bursa’mıza hayırlı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Demek ki vekilimiz Sayın Gürel’inde elinden başka bir şey gelmemiş ki kendisi de üniversiteyi yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun demekle yetinmiş.”

Baykan, 14 Mart Tıp Bayramının da buruk geçtiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı;
DOKTORLARIMIZ DEVLET HASTANELERİNDEN KAÇAR OLMUŞ
Bugünün 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile öncelikle doktorlarımız olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını tebrik ediyoruz. Gönül isterdi ki; bu tıp bayramı doktor ve sağlık çalışanlarımızın problemlerinin, geçim sıkıntılarının, gün aşırı grevlerin olduğu değil, düşük maaşlarının ve sağlıkta şiddetin konuşulduğu değil, hastane birimlerinin yetersiz olduğu değil, vatandaşlarımızın randevu alamadığı, ya da alınan randevuların aylar sonraya verildiği değil, özel hastanelerin dolup taştığı milletimizi sömürdüğü değil; sağlıkta ve bilimde dünya sıralamasında olduğumuz konuşulsaydı. Geldiğimiz noktada maalesef görüyoruz ki; iktidar ortaklarının 20 yıldan beri en çok övündüğü konu olan sağlık sistemimizde, doktorlarımız devlet hastanelerinden kaçar duruma gelmiş, özel hastaneler doktor ve hasta (müşteri) kapar duruma gelmiş, hastanelerimizde randevu alınamaz olmuş kısaca maalesef sağlık sistemi çökmüştür. Ve daha üzücü olan ise devletin en tepesi olan sayın Cumhurbaşkanımız tarafından da sağlıkçılarımız ve doktorlarımız dışlanmıştır.”
MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARINA İHTİYAÇ VARDIR
“Bütün bu yaşananlar göstermektedir ki; yirmi yıldan beri uygulanan batı kaynaklı reçeteler milletimize çare olmamış ve olamayacaktır. Yeniden güzel günlerin yaşanması için milli görüş iktidarına ihtiyaç vardır. Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde 3,5 sene önce kurulan yeniden refah partimiz tam da bu noktada Milletimiz İçin Biz Varız diyerek alternatif değil tek çare olduğunu göstermektedir. Milletimizle omuz omuza bütün sıkıntıları tek tek aşacağımız günlerde buluşmak temennisi ile tüm vatandaşlarımıza hayırlı bereketli günler diliyorum.”


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,20
  • EURO

    34,91% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2435,49% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04