Spor 11.12.2021 10:11:00 0
Başkan Taban

Başkan Taban'dan Moral Ziyareti

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Alper Taban, Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Voleybol takımını antrenmanda ziyaret ederek oyunculara baklava ikramında bulundu.

Voleybol ekibi, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını İnegöl Spor tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Alper Taban, Kulüp Başkan Vekili Rıdvan Kocaağa, yönetim kurulu üyeleri ile Spor İşler Müdürü Hüseyin Kurt, antrenman öncesi sporculara başarılar dilediler.

Ziyarette konuşan Başkan Taban, şunları söyledi: “Sizleri tebrik ediyorum. Tabi disiplinli bir şekilde kıymetli hocalarımızın da sizlere öğretileriyle ve sizlere verecekleriyle inşallah ben güzel işler yapacağınıza canı gönülden inanıyorum. Biz belediyespor’un vitrininde gözüküyoruz ama arka planında yönetici arkadaşlarımız var, spor müdürümüz var, başkan yardımcım var. Yani bir ekip halinde arkadaşlarımız tüm süreçlerle alakalı gerekli değerlendirmeleri yapıyorlar. Yönetimdeki diğer arkadaşlara ve bizlere gerekli bilgileri de aktarıyorlar. Ben sizlere başarılar diliyorum. Tabi önümüzdeki maç zor bir maç. Fenerbahçe ile oynayacaksınız. Allah gayret, kuvvet versin. İnşallah hep güzel neticeler olsun. Böyle bir seri şeklinde devam ediyor. 4 maç üst üste kazandınız. İnşallah 5. Maçta Fenerbahçe maçı olur. Maşallah pırıl pırıl bir ekip var. Ben kıymetli hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Uyum ve ahenk olursa her şey olur. Olmaması için hiçbir gerekçe yok. Birlikten beraberlikten kuvvet doğar. Önünüzde çok güzel günler olduğuna inanıyorum. Özellikle böyle farklı yaş kategorileri de var amanızda. Dolayısıyla böyle geleceğe matufta güzel şeyler olacağını görebiliyorum. Her biriniz kıymetlisiniz ve aynı zamanda başarılısınız. Yolunuz açık olsun. Allah utandırmasın inşallah. İnegöl’e katacağınız her türlü değer bizim için önemli. Sizlere tekrar başarılar diliyorum”


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

Zabıtadan Pide Gramajı Denetimi

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02