GÜNDEM 14.06.2024 17:11:00 0
Başkan Alper Taban’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Alper Taban’dan Kurban Bayramı Mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tüm ilçe halkının bayramını kutlayan Taban, bayramın birinci günü gerçekleştirilecek olan bayramlaşma törenine de vatandaşları davet ett

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tüm ilçe halkının bayramını kutlayan Taban, bayramın birinci günü gerçekleştirilecek olan bayramlaşma törenine de vatandaşları davet etti.

İnegöl Belediyesi Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Alper Taban, yazılı bir açıklama yaparak tüm ilçe halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.
 

BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK GÜNLERİDİR
 

Başkan Taban yayınladığı bayram mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar; millet olarak birliğimizi, beraberliğimizi, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi hatırladığımız mübarek günlerdir. Kurban Bayramı ise özellikle kurban ibadetiyle paylaşma ve dayanışmanın adeta en yükseğe ulaştığı bereketli bir zamandır. Millet olarak mutluluğumuzun doruğa çıktığı mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle şimdiden tüm ilçe halkımızın, milletimizin ve İslam dünyasının mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

BAYRAM SEVİNCİNİ HÜZÜNLE KARŞILIYORUZ
 

“Kurban Bayramı bizlere Hz. İbrahim ve Hz. İsmail’in sadakat ve teslimiyetini hatırlatır. Bu ibadet bir yandan kişinin Allah’a yakınlaşması, diğer yandan dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesini ön görür. Bizler de Kurban ibadetinin manevî ikliminde bir gönül yüceliği yakalayıp Rabbimize yakınlık arayışında olacağız. Aynı zamanda bayram gününde dahi zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimiz için dualarımızı edeceğiz. Bayramı kutluyoruz ancak içimizde başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzer mazlum coğrafyaların yaşadığı zulmün hüznü var. En kısa zamanda bu zulmün son bulup tüm dünyada barış ve huzurun hakim olmasını diliyorum.”

BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA DAVET
 

Başkan Alper Taban, Kurban Bayramının birinci günü İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası önünde bayramlaşma programı olacağını da duyurarak, “16 Haziran Pazar günü saat 15.00’te Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanında bulunan yeni Belediye Hizmet Binamız önünde gerçekleştirilecek bayramlaşma programına müsait olan tüm ilçe halkımızı bekliyoruz” dedi.


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Aşırı hız kazaya yol açtı!

Bugün hava nasıl olacak?

MHP ilçe başkanı Uğur Bayram’dan Fikret Fidan’a ağır sözler

Bursa'da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi olacak!

Sıcaklık alarmı... Bakan Özhaseki ve Prof. Dr. Şen'den peş peşe uyarılar!

Benzin ve motorin zammı ertelenmişti! Yeni zam tarihi belli oldu

  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79