POLİTİKA 28.03.2024 14:54:00 0
Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

CHP İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına dün 4 ayrı noktada ziyaretler gerçekleştirerek devam etti. CHP heyeti Şavşatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Dernekleri Federasyonu, mobilya imalathanel

CHP İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına dün 4 ayrı noktada ziyaretler gerçekleştirerek devam etti. CHP heyeti Şavşatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Dernekleri Federasyonu, mobilya imalathaneleri ile köy çalışma grubu Süpürtü mahallesini ziyaret ederek dört ayrı noktada seçim çalışması yaptılar. 
 


İnegöl Şavşatlılar Derneğinde coşkulu bir ilgiyle karşılanan CHP heyetinde, İlçe Başkanı Zemci Şahin, Belediye Başkan Adayı Ali Doğan ve meclis üyeleri adayları ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.
 


Şavşatlılar Derneğinde konuşan Doğan, kültürel zenginlikleri ve renkleri çok sevdiklerini, bunların bir tabloyu oluşturan renkler olduğunu söyledi. Doğan, İnegöl’ü ayakta tutan, İnegöl’e değer katan bu kültürel zenginlik ve renkler olduğunu belirtti. Doğan halkın kendisine İnegöl’ü yönetme yetkisi vermesi durumunda çalışan anne babaların çocukları için kreş hizmeti vereceği projelerini hayata geçireceğini, bu projeyle ev kadınlarının gözü arkada kalmadan çocuklarını güvenle teslim edecekleri kreşler açacaklarını söyledi.
 


Doğan, “Milattan önce 3000 yıllarına kadar giden İnegöl, 5000 yıllık bir tarihi geçmişiyle birçok medeniyeti ve kültürü üstünde barındırmış bu verimli topraklar, şimdi ve daha sonrada bir  çok kültürü bağrında yaşayacaktır. Kadim İnegöl’ümüz hepimize yurt ve yuva olmuştur. Değerli ve her anlamda verimli olan bu coğrafyanın değerli ilçesini layıkıyla yönetmek istiyoruz. Bu bağlamda daha güzel, daha güçlü bir İnegöl için sizlerin değerli desteklerini bekliyoruz. Bu kardeşlik ve kültürel miras kentini el ele vererek sizlerle birlikte yönetmek istiyoruz. Eşit, adil ve hakça yönetmek istiyoruz. İnegöl’ün kaynaklarını israf etmeden doğru ve yerinde projelerle de kullanmak istiyoruz” dedi.
 


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19