3 puan için sahaya çıkacağız
İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Cumartesi günü saat 15.00’da sahalarında ağırlayacakları Adıyaman Futbol Kulübü maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Bordo beyazlı ekip, Adıyaman Futbol Kulübü maçı hazırlıkları kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, şunları söyledi:
“Öncelikle geçtiğimiz hafta Niğde karşısında verilen mücadeleden dolayı futbolcu kardeşlerimizi tekrar tebrik ediyorum. Güzel bir sonuç elde ettik. Artık o maç geride kaldı. Adıyaman maçına odaklandık. Adıyaman maçında da aynı disiplinle sahaya çıkacağız. Çalışmalarımız bu doğrultuda sürüyor. İnşallah güzel bir futbolun ardından sahadan 3 puan ile ayrılacağız ve yolumuza enim adımlarla devam edeceğiz.”
-
BIST 100
17375,05%2,41
-
DOLAR
44,60% 0,11
-
EURO
52,35% 0,46
-
GRAM ALTIN
6811,84% 0,00
-
Ç. ALTIN
10958,40% 0,00


